fbpx

270 chelsea tröjor PilarA

.

28-åringen, som steg genom Uniteds akademi, har redan spelat under sin landsmann Solskjær för reservlaget.

Och enligt Manchester Evening News är Brooks och King på listan över mål om klubben inte kan driva igenom affärer för Sancho och Ighalo. AsaBernal Napoli Tröja MelodyRoa

De röda djävlarna letar också efter en livskraftig backup för Ighalo, som kommer att återvända till moderklubben Shanghai Shenhua i slutet av denna vecka efter hans framgångsrika låneperiod på Old Trafford.

arsenal tröja

Solskjaer har vägrat att utesluta en flytt till en mittfältare i januari om rätt spelare blir tillgänglig.Manchester United har listat Bournemouths David Brooks och Josh King som potentiella alternativ till Jadon Sancho och Odion Ighalo, enligt rapporter. AsaBernal Napoli Tröja MelodyRoa

Sportchefen Silas är fast besluten att Fernandes kommer att spela i deras derbymatch med Benfica på fredagskvällen och klubben har inte bråttom att nå en överenskommelse med Premier League -jättarna.

United har prioriterat ett drag för Sporting-kaptenen Bruno Fernandes i januari och den 25-årige anfallande mittfältaren har enligt uppgift kommit överens om villkor med Ole Gunnar Solskjærs sida.